Bruidsboeket goed passend bij jullie trouwdag
detrouwfotos.nl

Bruidsboeket goed passend bij jullie trouwdag

Bloemen zijn een belangrijk onderdeel van de styling van jullie trouwdag en geven letterlijk en figuurlijk kleur aan jullie dag! Ik heb een aantal adviezen verzameld met betrekking tot je bruidsboeket:

Voorbereiding

  • Vraag pasgetrouwde stellen in jullie vriendenkring welke bloemist zij gebruikt hebben en of ze tevreden waren. Zorg ook dat je de reviews leest van bloemisten die je aanspreken, voordat je besluit om een afspraak met ze te maken.
  • Zorg dat je voordat je een bloemist bezoekt, weet welke bloemen je mooi vindt. Kijk op Instagram of Pinterest voor inspiratie en bewaar de foto’s van de bloemen of boeketten die je fantastisch vindt.
  • Een boeket zoek je pas uit nadat je je trouwjurk gekocht hebt. Je wilt uiteraard dat het bruidsboeket goed bij de kleur en het model van je trouwjurk past!

Vorm van het boeket

Een bruidsboeket kan gemaakt worden in verschillende soorten vormen en maten. De meest populaire soorten zijn:

  • Biedermeier; dit is een bolvorming boeket
  • Een druppelvormig boeket
  • De waterval
  • De halve maan; dit is een boeket bestaande uit een mooie bloem of bloesemtak

Keuze van de soort bloemen

Zorg dat de keuze van de bloem soort past bij de stijl van jullie trouwdag. Veel bloemen zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Vraag ook aan je bloemist of de bloemen die jullie in gedachten hebben wel beschikbaar zijn als jullie trouwen. Er zijn namelijk bloemen die seizoensgebonden zijn. Een goede bloemist komt voor bloemen die niet beschikbaar zijn, met een passend alternatief.

Fotografie van je bruidsboeket

Helaas hebben bloemen in al hun pracht maar een korte levensduur. Daarom let ik er als trouwfotograaf op om altijd een paar mooie detail foto’s van je bruidsboeket te maken. Zodat je jaren later ook nog terug kunt zien wat voor prachtig boeket je droeg op jullie trouwdag!


Keywords: bruidsboeket (15).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring