Bruidspaar samen met bruidsmeisje
detrouwfotos.nl

Bruidspaar samen met bruidsmeisje

Deze foto is gemaakt aan de rand van Overveen, nadat de huwelijksvoltrekking had plaatsgevonden op het stadhuis van Haarlem. Het bruidsmeisje speelde een belangrijke rol op de trouwdag van dit prachtige bruidspaar. Het bruidsmeisje had een schattige jurk aan die perfect paste bij de trouwjurk van de bruid.

Wel of geen kinderen?

Het is een keuze, of jullie wel of geen kinderen aanwezig willen hebben op jullie trouwdag. Als jullie dit niet willen, is het belangrijk om dit duidelijk te communiceren naar alle gasten. Zodat de gasten met kinderen voldoende tijd hebben om een oppas te regelen op jullie trouwdag.

Als kinderen wel welkom zijn op jullie huwelijk, heb ik hieronder een aantal handige tips voor jullie verzameld:

  • Overweeg om een of meerdere wedding nanny’s in te huren. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen en de leeftijd van deze kinderen. Een groot voordeel is dat wedding nanny's zelf allerlei speelgoed of spelletjes meebrengen en dan zorgen dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Dit geeft de ouders ook meer rust op de dag zelf, waardoor ze extra kunnen genieten van jullie trouwdag.
  • Maak voor elk kind een leuke goodiebag met daarin wat kleine cadeautjes en snoep. Deel deze uit na de ceremonie, zodat tijdens de receptie de kinderen even bezig zijn met hun goodiebag.
  • Geef verschillende kinderen een rol tijdens jullie bruiloft. Laat bijvoorbeeld twee kinderen bloemblaadjes strooien voorafgaand aan het moment dat je als bruid bij de ceremonie binnenkomt. En laat twee kinderen samen jullie kussentje met de trouwringen naar jullie brengen, tijdens de ceremonie. Of vraag of alle kinderen na afloop van de ceremonie bellen willen blazen, dat geeft een vrolijke sfeer.
  • De wat oudere kinderen zouden jullie een opdracht kunnen geven, bijvoorbeeld in de vorm van een fotowedstrijd: “wie maakt de mooiste foto van de bruid tijdens de receptie, diner of feest”. Dit zou met wegwerpcamera’s kunnen, maar ook met hun mobiele telefoon, als ze die toch hebben. Het levert jullie wellicht nog verrassende foto’s op.
  • Zorg bij het maken van de groepsfoto’s dat eerst de foto’s met de kleinste kinderen gemaakt worden. Zodat zij niet te lang hoeven te wachten en daarna lekker verder kunnen gaan met spelen.
  • Vergeet niet dat voor de meeste kinderen een trouwdag een spannende en drukke dag is. Zorg ervoor dat er op jullie trouwlocatie een ruimte beschikbaar is waar kinderen kunnen ontspannen of zelfs even kunnen slapen.
  • Een apart kindermenu met gerechten die kinderen makkelijk kunnen eten en ook lekker vinden, is geen overbodige luxe. Zo voorkom je vieze gezichten en/of kleding. Maak een aparte diner tafel voor de kinderen en zorg dat de kinderen kunnen eten voordat alle volwassenen aan tafel gaan.
  • Vraag aan de DJ of hij aan het begin van het feest (na jullie openingsdans uiteraard) een paar populaire kinderliedjes wil draaien en vraag alle kinderen dan op de dansvloer. Jullie als bruidspaar samen dansen met alle kinderen is leuk om te doen en geeft ook mooie foto momenten.

Misschien hebben jullie al eigen kinderen op het moment dat jullie gaan trouwen. Dit maakt jullie trouwdag extra bijzonder, als jullie kinderen deze dag bewust mogen meemaken. Mooi om over een aantal jaren met de kinderen herinneringen op te halen, als jullie samen door het trouwalbum bladeren!

Keywords: romantische trouwfoto's (135).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring