Bruiloft Aalsmeer Westeinder paviljoen
detrouwfotos.nl

Bruiloft Aalsmeer Westeinder paviljoen

Buiten trouwen met prachtig weer, dat is toch eigenlijk wat elk bruidspaar wil?

Dit bruidspaar had ervoor gekozen om te trouwen bij het Westeinder Paviljoen in Aalsmeer. Deze trouwlocatie heeft iets weg van een strandtent, met veel ramen en uitzicht over het water, de Westeinderplassen.

Buiten trouwen

Aan de waterkant ligt een schelpenpad, een hele mooie setting om jullie huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. Aan de achterkant van het schelpenpad, ligt een hele lange steiger in het water. Deze steiger heeft hoge palen aan weerszijde, die heel mooi aangekleed kunnen worden met ballonnen.

Jullie kunnen dan ook per boot arriveren bij deze trouwlocatie en dan samen over de lange steiger jullie gasten tegemoet gelopen. Of jij als bruid aan de arm van je vader, terwijl jouw aanstaande man aan het begin van het schelpenpad staat te wachten.

Na de ceremonie kunnen jullie buiten op het terras samen met jullie daggasten een toast uitbrengen en de taart aansnijden.


Samen de bruidstaart proeven

Trouwreportage

Rondom het Westeinder paviljoen zijn diverse leuke plekken voor de trouwreportage van jullie samen. Uiteraard op de lange steiger, maar ook op het naastgelegen stuk strand.

Bruidspaar op steiger bij Westeinder Paviljoen

Als jullie een meer bosrijke omgeving willen voor de fotoshoot van jullie samen, dan is met de auto het Amsterdamse Bos vrij snel te bereiken. Het komt vaker voor dat we mijn auto even gebruiken om snel naar een andere plek te rijden om daar nog wat trouwfoto’s te maken. En jullie gasten kunnen ondertussen gezellig doorgaan met de borrel.

Receptie, diner en feest

Alles kan op deze trouwlocatie plaatsvinden, dus ook jullie receptie, diner en trouwfeest.

Zeker in de zomer is het heerlijk om op het terras een BBQ te houden met jullie familie en vrienden. Lekker informeel en op die manier kunnen jullie gemakkelijk met alle gasten even gezellig bijkletsen.

En wat is nu mooier om jullie trouwdag feestelijk af te sluiten met de ondergaande zon boven de Westeinderplassen?


Zijn jullie ook van plan om te gaan trouwen bij het Westeinder Paviljoen in Aalsmeer? Neem gerust contact met mij op, ik ken deze trouwlocatie en wil graag de bruidsfotografie tijdens jullie trouwdag verzorgen. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend!

contact button

Keywords: buiten trouwen (39), Ceremonie (81), trouwlocatie (42).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring