Buiten trouwen bij Hoeve Landzicht Nieuwer ter Aa
detrouwfotos.nl

Buiten trouwen bij Hoeve Landzicht Nieuwer ter Aa

In het voorjaar trouwde dit verliefde en stralende bruidspaar bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa.

Centraal gelegen in het land, dus makkelijk te bereiken voor al hun gasten. Dat was een belangrijke voorwaarde voor het bruidspaar.

Trouwen op een schommel

Ze wilden heel graag buiten trouwen, maar er was wel regen voorspelt voor het tijdstip van hun huwelijksceremonie. Gelukkig was hier een goede oplossing voor. Want het buiten terras waar zij trouwden (genaamd de Hooiberg), was overdekt met een witte strechtent.

Het bruidspaar nam tijdens de ceremonie plaats op een hele originele schommelbank, die voor de gelegenheid met witte en rode hartjes ballonnen versierd was.

En achter het bruidspaar zijn de uitgestrekte weilanden zichtbaar. Dit was voor de gasten natuurlijk een prachtig weids uitzicht. De gasten zaten op mooie witte stoeltjes, en omringd door strobalen, een goede bijdrage aan de landelijke sfeer van deze trouwlocatie.

Het bleef uiteindelijk droog, maar omdat de temperatuur helaas ook niet zo hoog was, was het voor het bruidspaar en alle gasten toch prettig om onder het doek te zitten.

Na afloop van de ceremonie ging het bruidspaar naar het binnen gedeelte voor de receptie en toast. Ondertussen werd het buiten terras omgebouwd voor het avondprogramma met een uitgebreide BBQ.

Deze landelijke trouwlocatie heeft veel mogelijkheden om jullie hele trouwdag te vieren. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Bruidsfotografie

Hebben jullie al over de bruidsfotografie nagedacht? Ik ben bekend met deze trouwlocatie en kom graag jullie mooiste dag fotograferen. Kijk gerust verder op mijn website voor meer informatie en een impressie van mijn werk!Keywords: buiten trouwen (39), Ceremonie (81), trouwlocatie (42).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring