Buiten trouwen in de regen
detrouwfotos.nl

Buiten trouwen in de regen

Een trouwreportage in Giethoorn, het Hollandse Venetië. Dat was een leuk en origineel idee van dit bruidspaar. Ze zijn eerst getrouwd op het gemeentehuis van Hoogeveen, waarna we richting Giethoorn vertrokken. Daar zouden ze het tweede deel van hun bruiloft vieren.

Trouwreportage te water

In Giethoorn lagen twee bootjes klaar, waarvan één bootje een traditionele punter was. Een punter is een bootje met een vlakke bodem. Met een lange stok duw je het bootje door het water. Dit was uiteraard de taak van de bruidegom. Ik nam plaats in het elektrische bootje, die bestuurd werd door de broer van de bruidegom, zodat ik me volledig kon concentreren op het maken van de foto’s. Wat best nog een uitdaging was, omdat het bootje bewoog op het water.

Aan het begin van de boottocht was het gelukkig nog droog, maar toen we naar meer open water kwamen, begon het zachtjes te regenen. We zijn gauw aangemeerd bij een klein eilandje. Het bruidspaar was goed voorbereid en had twee hartjes paraplu’s meegenomen. Toen ze uit de punter stapten, maakte ik deze foto. Op de terugweg hebben we de punter achter het elektrische bootje gehangen, zodat het bruidspaar samen onder de paraplu kon blijven zitten. Zo zijn ze redelijk droog teruggekomen bij hun gasten, waarna ze samen de bruidstaart gingen aansnijden.

Regen garantie

Jullie kunnen alles nog zo goed regelen voorafgaand aan jullie bruiloft, maar het weer laat zich helaas niet plannen. Daarom bied ik al mijn bruidsparen een regen garantie aan. Stel dat het echt de hele dag heel hard regent op jullie trouwdag en er is geen gelegenheid om buiten trouwfoto’s te maken. Dan kunnen we als jullie dat willen, op een later moment, bijvoorbeeld als jullie terug zijn van huwelijksreis, nogmaals een shoot van jullie samen plannen. Dan trekken jullie nog een keer jullie trouwkleding aan en gaan we bij goed weer naar de locatie waar jullie graag foto’s hadden willen maken. Hier zijn voor jullie geen kosten aan verbonden. Hopelijk kan ik jullie hier wat mee gerust stellen!


Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring