Buiten Trouwen Fort Vechten Bunnik
detrouwfotos.nl

Buiten Trouwen Fort Vechten Bunnik

Als het niet regent of heel erg koud is, is Fort Vechten in Bunnik een prachtige locatie om buiten te trouwen. Vanaf de snelweg A12 bij Utrecht, kan je het Fort Vechten al zien liggen. Eigenlijk verwacht je als je het fort zo ziet, niet dat er aan de achterkant van het fort een klein paradijs is. Je waant je daar namelijk in een andere wereld, het is daar zo stil. Verscholen achter het fort ligt een klein meertje waar je tijdens de ceremonie op uitkijkt. Op het gras is genoeg plaats voor jullie daggasten. Er staan mooie hoge bomen, waardoor ook met heel zonnig en warm weer, een schaduwrijke plek ontstaat.

Ceremonie

Dit bruidspaar had er tijdens de ceremonie voor gekozen om naast de trouwambtenaar, ook de zus van de bruidegom te laten spreken. Zij vertelde leuke en grappige anekdotes over de bruidegom, wat veel gelach van het bruidspaar en alle gasten opleverde. Het is erg leuk om op deze manier een persoonlijke touch aan jullie trouw ceremonie te (laten) geven. Ze ging zelfs nog een stukje blokfluit spelen, een super hilarisch moment.


Journalistieke trouwfoto's bij Fort Vechten BunnikZus van bruidegom tijdens trouwceremonie

Groepsfoto’s

Op de plek waar de ceremonie gehouden wordt, kunnen vanwege de mooie hoge bomen en de schaduw, ook mooie groepsfoto’s worden gemaakt. Tijdens de groepsfoto’s het is namelijk wel zo fijn als de gasten niet tegen de zon in hoeven te kijken. Een goed moment om groepsfoto’s te maken is direct na afloop van jullie huwelijksvoltrekking.

Groepsfoto's huwelijk bij Fort Vechten


Hebben jullie plannen om bij Fort Vechten te gaan trouwen? En hebben jullie nog geen fotograaf? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek licht ik graag mijn werkwijze toe. Graag maak ik van jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering door mooie en romantische foto’s van jullie en jullie gasten te maken!

contact button


Keywords: buiten trouwen (39), Ceremonie (81), trouwlocatie (42).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring