Castricum Trouwfotograaf bij Huize Koningsbosch
detrouwfotos.nl

Castricum Trouwfotograaf bij Huize Koningsbosch

Dit prachtige bruidspaar trouwde op een zonnige dag in september. De trouwlocatie voor hun huwelijk was Huize Koningsbosch in Castricum.


Trouw ceremonie

Voor de hoofdingang van Huize Koningsbosch ligt een besloten pleintje, met daarop een hele hoge en brede boom. Op het bankje rondom deze boom nam het bruidspaar plaats tijdens de ceremonie.

Buiten trouwen Castricum

Huize Koningsbosch was exclusief beschikbaar voor het bruidspaar, waardoor er geen andere gasten liepen, die niet bij de bruiloft hoorden. Daardoor ontstond er een intieme setting tijdens de ceremonie.

Ondanks dat de zon volop scheen, hadden het bruidspaar en alle gasten hier geen last van. De grote boom en Huize Koningsbosch zelf, wierp genoeg schaduw op het pleintje. Dit was ook heel fijn voor het maken van foto's van de gasten. Niets is zo vervelend als gasten die tijdens de ceremonie met hun zonnebril op zitten. Het is zo jammer als de ogen van de familie en vrienden niet zichtbaar zijn. Zeker tijdens de emotionele momenten van een trouw ceremonie.


Als styling waren er 2 plakken gesneden van een boomstam, met daarop de woorden Mr. en Mrs. Een erg origineel idee van dit bruidspaar. Deze bordjes hingen namelijk precies achter hun hoofden, waardoor het een leuke achtergrond geeft. Bij elke close up foto van het bruidspaar tijdens de ceremonie, zie je deze heel goed terug.


Gaan jullie ook trouwen bij Huize Koningsbosch in Castricum? Dan zou ik graag met jullie in gesprek gaan over de fotografie tijdens jullie bruiloft. Neem contact op voor een kennismaking. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht jullie tot niets. Ik hoor graag van jullie!

contact button


Keywords: Ceremonie (81).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring