Chateau Marquette Heemskerk Trouwlocatie
detrouwfotos.nl

Chateau Marquette Heemskerk Trouwlocatie

Chateau Marquette is een prachtig kasteel in Heemskerk, aan de rand van de duinen. Het is een prachtige trouwlocatie met enorm veel mogelijkheden.

Favoriete trouwlocatie

Waarom is Chateau Marquette mijn favoriete trouwlocatie:

  • Het is een hele complete locatie, dus jullie hoeven het terrein de hele trouwdag niet af.
  • Jullie kunnen zowel binnen als buiten trouwen. Als het weer het toelaat en jullie kunnen buiten trouwen, dan staat er altijd ook binnen een trouwzaal ingericht, mocht het onverhoopts toch gaan regenen. Dat geeft een hoop flexibiliteit.
  • Er zijn ook kleinere ruimtes die jullie kunnen gebruiken voor de voorbereidingen, dus voor haar- en make up en het aantrekken van de trouwkleding. In Amerika is het heel gebruikelijk om dit op de trouwlocatie te doen. Het grote voordeel is, is dat er veel meer ruimte is, mooi grote ramen met daglicht en het een mooiere achtergrond geeft voor de foto’s.
  • Er ligt een prachtig stuk bos en park rondom Chateau Marquette. Ideaal voor de fotoshoot van jullie samen. En dit is allemaal op loopafstand. Ook staan er voldoende hoge bomen, waardoor we ook met een klein beetje regen, buiten foto’s kunnen maken.
  • Voor jullie diner zijn er enorm veel mogelijkheden; een klassiek meer gangen diner met jullie gezelschap aan tafel, een diner in buffet vorm, een walking dinner waarbij kleine hapjes geserveerd worden of een BBQ buiten op het terras bij Chateau Marquette.
  • Rondom om de zaal die voor het trouwfeest gebruikt kan worden, zijn ook diverse kleinere zalen. In die zalen kunnen dan tafels en stoelen neergezet worden voor de gasten die niet dansen en liever even op een rustigere plek met elkaar willen praten.
  • Al het personeel van Chateau Marquette is erg enthousiast en werkt keihard om jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen!


Mochten jullie besluiten om bij Chateau Marquette te gaan trouwen, dan zou ik graag met jullie in gesprek gaan over de fotografie tijdens jullie trouwdag.

Neem contact op en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

contact button


+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring