De kus tijdens huwelijks ceremonie bij Fort Vechten
detrouwfotos.nl

De kus tijdens huwelijks ceremonie bij Fort Vechten

Dit bruidspaar had Fort Vechten in Bunnik gekozen als hun trouwlocatie. Na de voorbereidingen van de bruid in het ouderlijk huis van de bruid, arriveerde de bruidegom in een prachtige trouwauto. Voor het huis zagen ze elkaar voor het eerst, de zogenaamde “first look”. Daarna vertrokken we richting de Botanische Tuinen in Utrecht voor een trouwreportage van het bruidspaar. In de Botanische Tuinen kun je na betaling van de reguliere toegangsprijs, prachtige trouwfoto’s maken. Zeker in het voorjaar en de zomer, als veel planten en bomen in volle bloei staan. En het is dichtbij Fort Vechten.

Het bruidspaar wilde namelijk niet bij Fort Vechten foto’s maken, omdat we anders het risico zouden lopen dat arriverende gasten het bruidspaar al zouden zien. En zij wilden graag een “grand entree” maken. Wat ook gebeurde toen zij bij het Fort aan kwamen rijden en alle gasten klaar stonden voor de ontvangst van het bruidspaar. De spectaculaire en sexy trouwjurk van de bruid, leverde uitzinnige reacties op van de aanwezige gasten.

Buiten trouwen

Ondanks dat er veel regen was gevallen in de dagen voorafgaand aan hun huwelijk, was het tijdens de bruiloft gelukkig droog. En kon er buiten getrouwd worden! Achter Fort Vechten ligt een prachtige stukje natuur, inclusief een mooi meertje. De perfecte plek voor een trouwceremonie buiten.

Het was een ceremonie waarin veel gelachen werd. En toen het moment daar was, waarop de ambtenaar zei: “je mag je bruid kussen”, pakte de bruidegom zijn vrouw bij de billen en kuste haar! Onder luid applaus van hun familie en vrienden.

Ik vind het leuk als ik een foto van dit moment kan maken, met alle gasten in de achtergrond. Want dan kan je zowel het bruidspaar zien, als de reactie van de gasten!

Gaan jullie ook trouwen bij Fort Vechten in Bunnik? En zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact met mij op voor meer informatie!


contact button

Keywords: de kus (9).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring