Eigen trouwgeloften op jullie trouwdag
detrouwfotos.nl

Eigen trouwgeloften op jullie trouwdag

Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat bruidsparen eigen trouwgeloften schrijven en die aan elkaar voordragen tijdens de ceremonie. Een mooi manier om elkaar te vertellen wat de ander voor jou betekent. Het geeft ook een persoonlijk tintje aan jullie trouwdag.

Zeker als jullie huwelijk voltrokken wordt door een ambtenaar van de gemeente waar jullie trouwen, die heeft meestal minder tijd beschikbaar voor het schrijven van een persoonlijk verhaal bij jullie ceremonie. Als jullie zelf een BABS inhuren, is het een heel ander verhaal, is mijn ervaring na het meemaken van veel huwelijken de afgelopen jaren.

Een door jullie ingehuurde BABS neemt echt uitgebreid de tijd om jullie beter te leren kennen, vraagt vaak ook om input van familie en vrienden en heeft op jullie trouwdag een prachtig verhaal voor te dragen.

Trouwgeloften tijdens trouwreportage

Het bruidspaar op deze trouwfoto's wilde ook graag zelf trouwgeloften naar elkaar afleggen. Ze vonden dit echter zo persoonlijk en intiem, dat ze dit niet in het bijzijn van hun gasten wilden doen. Maar ze wilden wel graag dat ik als fotograaf erbij was om foto’s van dit moment te maken.

Nadat we eerst een trouwreportage van hun samen gemaakt hadden in een park, zijn we vervolgens in mijn auto gestapt en naar een appel kweker in de buurt gereden. We hebben uiteraard eerst toestemming gevraagd of we een aantal foto’s in hun boomgaard mochten maken. En dat vonden ze prima.

Het bruidspaar ging samen tussen een hele lange rij appelbomen staan om vervolgens hun geloften aan elkaar voor te dragen. Ik heb een grote telelens op mijn camera gezet, om op gepaste afstand foto’s te kunnen maken. Zodat ik ze niet kon horen of zou storen op dit intieme moment. Het heeft mooie plaatjes opgeleverd en het bruidspaar koestert deze voor hun zo bijzondere trouwfoto’s!

Trouwgeloften in appelboomgaardKus in appelboomgaard

Graag denk ik met jullie mee over de invulling van de diverse foto momenten op jullie trouwdag. Al jullie wensen zijn bespreekbaar! Willen jullie meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, klik hier.


Keywords: journalistieke trouwfoto's (186), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring