Grappige trouwfoto's van oma's bruidspaar
detrouwfotos.nl

Grappige trouwfoto's van oma's bruidspaar

Jullie trouwdag staat in het teken van jullie liefde, op die dag worden jullie officieel man en vrouw. Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat ik veel foto’s van jullie als bruidspaar maak, tijdens alle officiële momenten van de trouwdag. Ook zorgen we ervoor dat er voldoende tijd in het draaiboek is opgenomen voor een trouwreportage van jullie samen.

Dag gasten tijdens jullie huwelijk

Maar wat zou jullie trouwdag zijn zonder de mensen die een hele grote rol in jullie leven spelen? Jullie ouders, grootouders, zussen, broers, vrienden, vriendinnen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Met zorg hebben jullie uitgekozen wie de hele dag aanwezig zijn tijdens jullie huwelijk, de dag gasten. Ik vind het als fotograaf heel belangrijk dat jullie dag gasten ook mooi op de foto staan.

Portret van gasten

Tijdens jullie bruiloft fotografeer ik de hele dag met twee camera’s. Hier zitten twee verschillende lenzen op, een zogenaamde groothoek lens (voor de overzichts foto’s) en een telelens (voor close up foto’s en portretten). Voor de portret foto’s van jullie gasten gebruik ik de camera met telelens waardoor ik wat verder op een afstand kan blijven.

Ook zijn de camera’s waar ik mee werk erg klein en stil. Hierdoor ben ik staat in om jullie familie en vrienden ongemerkt op de foto te zetten. En die foto’s zijn vaak de mooiste foto’s. Als oma niet in de gaten heeft dat er een foto gemaakt wordt, is ze zichzelf en op haar mooist.

Omdat er tijdens jullie trouwen heel veel gebeurd, krijgen jullie simpelweg niet alle momenten mee. En wat is er nu mooier op na afloop van jullie trouwdag, allemaal momenten terug te zien die jullie op de dag zelf niet gezien hebben? Om terug te zien dat niet alleen jullie als bruidspaar genoten hebben van jullie trouwdag, maar ook alle mensen die jullie dierbaar zijn?

Dat maakt mijn werk als trouwfotograaf bijzonder. Voor jullie een dierbare herinnering maken, dat is waarom ik dit werk zo graag doe. Ik wil jullie voor de trouwdag ook graag beter leren kennen, zodat ik weet wat voor jullie belangrijk is. Daarom neem ik altijd uitgebreid de tijd voor een kennismakingsgesprek. Willen jullie een afspraak maken, neem gerust contact met mij op!

contact button


Keywords: journalistieke trouwfoto's (186), portret gasten (27).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring