detrouwfotos.nl

Album

Een album is een prachtige manier om elke keer opnieuw weer van de mooiste momenten van jullie trouwdag te kunnen genieten.
De trouw albums zijn erg mooi en luxe en worden gemaakt door een professioneel vaklab, waar alleen fotografen kunnen bestellen.
Jullie mogen voorafgaand aan het ontwerp jullie favoriete trouwfoto's aangeven. Deze trouwfoto's worden in het album ontwerp meegenomen. Voordat het album gemaakt wordt, krijgen jullie het ontwerp zien.

De levertijd is, na goedkeuring van het ontwerp, ongeveer 3 weken.

De prijzen van de luxe trouw albums zijn vanaf € 325,- voor het formaat 25 x 25 cm. Bij elk trouw album wordt een mooie bewaardoos met magneetsluiting meegeleverd.


trouwalbum met uv cover detrouwfotos heemskerk
bladen trouwalbum trouwfotos heemskerk

Formaten


Vlakke bladen

Er zijn veel verschillende formaten mogelijk. Het meest gekozen formaat is 30 x 30 cm.
De luxe trouw albums zijn van top kwaliteit en met vlakliggende stevige bladen voorzien van prachtig mat fotopapier. Alle pagina’s krijgen een beschermende UV coating, zodat deze jaren mooi blijven!diverse ouderalbums detrouwfotos heemskerk
trouwalbum acryl cover trouwfotos heemskerk

Mini-albums


Luxe covers

De mini-albums hebben dezelfde pagina’s en ontwerp als het grote trouwalbum. Ook hebben ze dezelfde cover.
Deze mini-albums zijn erg leuk om kado te geven aan getuigen, ouders of grootouders.

Er is heel veel keuze wat betreft de cover. Verschillende materialen: linnen of kunstleer. En uiteraard in heel veel verschillende kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een foto achter acryl in de cover te verwerken. Of jullie namen en trouwdatum op de cover.
+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring