detrouwfotos.nl

Tarieven

Wellicht zijn jullie benieuwd naar de kosten van het laten maken van trouwfoto’s. De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren aaneengesloten fotografie op jullie trouwdag. Zie hieronder een overzicht van de tarieven van de meest geboekte uren. Dit dient als voorbeeld voor een indicatie van de kosten. Een ander aantal uren is uiteraard mogelijk. Voor een offerte op maat, neem vrijblijvend contact op.

Ook kan ik een luxe trouw album voor jullie verzorgen. In het trouwalbum komt altijd een door jullie gekozen selectie van jullie trouwfoto’s. Het ontwerp van het album wordt volledig op jullie wensen afgestemd. Kijk op de pagina albums voor meer informatie en prijzen.

4 uur
6 uur
€ 850,-
€ 1.150,-Kennismakingsgesprek
Kennismakingsgesprek
4 uur fotografie
6 uur fotografie
175 - 200 foto's
350 - 400 foto's
Online gallery
Online gallery
Slideshow
Slideshow
incl. reiskosten
incl. reiskosten


Gratis loveshoot


Extra uren fotografie:
€ 150,- per uur


Korte trouwreportage 2 uur

Vieren jullie het klein en is 2 uur fotografie voldoende? Ik bied ook een pakket met 2 uur fotografie voor € 395,-. Dit is inclusief telefonische kennismaking, 70 foto's in hoge kwaliteit, een online gallery en reiskosten binnen de provincie Noord-Holland. Met 2 uur fotografie kan ik de ceremonie vastleggen, een korte shoot van jullie samen doen en een paar groepsfoto's maken.
Kijk bij Trouwfoto's - Zaanse Schans voor een indruk van een reportage van 2 uur.trouwfotos loveshoot actie


Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring