detrouwfotos.nl

Tarieven

Wellicht zijn jullie benieuwd naar de kosten van het laten maken van trouwfoto’s. De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren fotografie op jullie trouwdag. Zie hieronder een overzicht voor de prijs van 4 uur fotografie. Een ander aantal uren is mogelijk, zelfs een reportage van 2 uur. Dus geen verplichting om in het hoogseizoen min. 6 uur fotografie af te nemen!4 uur
€ 850,-

Kennismakingsgesprek
4 uur fotografie
175 - 200 foto's
Online gallery
Slideshow
incl. reiskosten


En trouwen jullie in een straal van 25 km rondom 1967 HG, Heemskerk? Dan is het ook mogelijk om de fotografie in 2 delen te doen, dus niet aaneengesloten. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat ik jullie voorbereidingen, ceremonie en borrel fotografeer plus de fotoshoot van jullie samen en 's avonds na het diner nog een uur terug kom om de opening van het feest te fotograferen. Er is dus veel mogelijk! Voor een offerte op maat, neem vrijblijvend contact op met wat meer gegevens over de voorlopige planning van jullie trouwdag.

Ook kan ik een luxe trouw album voor jullie verzorgen. In het trouw album komt altijd een door jullie gekozen selectie van jullie trouwfoto’s. Het ontwerp van het album wordt volledig op jullie wensen afgestemd. Kijk op de pagina albums voor meer informatie en prijzen.

Korte trouwreportage 2 uur

Vieren jullie het klein en is 2 uur fotografie voldoende? Ik bied ook een pakket met 2 uur fotografie voor € 395,-. Dit is inclusief telefonische kennismaking, 70 foto's in hoge kwaliteit, een online gallery en reiskosten binnen de provincie Noord-Holland. Met 2 uur fotografie kan ik de ceremonie vastleggen, een korte shoot van jullie samen doen en een paar groepsfoto's maken.
Kijk bij Trouwfoto's - Zaanse Schans voor een indruk van een reportage van 2 uur.


Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring