Klassieke Trouwauto Spyker
detrouwfotos.nl

Klassieke Trouwauto Spyker

Op een stralende zomerse dag in augustus kwam deze bruidegom zijn bruid ophalen in een wel heel bijzondere trouwauto, een Spyker uit begin 1900. Die je nog start met een slinger en iets weg heeft van een rijtuig. Een best ruime auto met plaats voor vier personen inclusief de bestuurder.

Deze auto was echt prachtig gerestaureerd en in eigendom van een vriend van het bruidspaar. Ondanks dat ze de hele dag op dezelfde trouwlocatie verbleven, was het voor alle gasten een verrassende entree toen het bruidspaar in deze auto op Landgoed Mariënwaard in Beesd aan kwam rijden.

Spyker tussen de zonnebloemen

Voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking, hebben we de trouwreportage van hun samen gemaakt. Ik reed in mijn eigen auto achter het bruidspaar aan. Totdat ik dit veld met zonnebloemen zag. Daar wilde ik wel foto’s gaan maken. Gelukkig was de chauffeur en eigenaar van de Spyker hier ook wel voor in en reed hij zo het enigszins drassige veld in. De banden zaten daarna helaas wel onder de modder…..

Trouwauto in veld met zonnebloemen

Het had de dagen voorafgaand aan de bruiloft veel geregend. Wij waren echter allang blij dat het op de trouwdag zelf droog was. Alhoewel de Spyker ook een overkapping heeft, maar voor de bruidsfotografie is het mooier om zonder kap te kunnen rijden.


Dit bruidspaar was hun vriend uiteraard heel erg dankbaar dat hij dit onvergetelijke, klassieke element aan hun trouwdag heeft willen toevoegen!


Keywords: Trouwauto (39), trouwvervoer (63).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring