Lesbische bruiloft bij Goudestein in Maarssen
detrouwfotos.nl

Lesbische bruiloft bij Goudestein in Maarssen

Toen dit spontane en gezellige lesbische stel mij benaderde voor de bruidsfotografie tijdens hun bruiloft, was ik meteen enthousiast! Ze wilden graag een fotoshoot voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking, het vastleggen van de ceremonie, een paar groepsfoto’s en het begin van de receptie gefotografeerd hebben. Voor mij geen probleem, omdat ik geen minimum aantal uren voor bruidsfotografie hanteer.

Goudestein in Maarssen

Ze zouden gaan trouwen op een vrijdag in augustus op de klassieke en romantische trouwlocatie Goudestein in Maarssen.

Rondom Goudestein, wat een officiële trouwlocatie is voor de gemeente Stichste Vecht, ligt een prachtig park met veel verschillende planten en hoge bomen. Ook loop je vanuit het park zo naar de rivier de Vecht. Vanaf het bordes van Goudestein heb je ook direct uitzicht over de Vecht.

Het was zonnig weer op hun trouwdag en daar kon ik dankbaar gebruik van maken tijdens de trouwreportage van hun samen, in het park van Goudestein. Heel bijzonder om een lesbisch bruidspaar te fotograferen, vooral ook omdat ze beiden een strapless witte trouwjurk droegen! Dat geeft toch weer een heel ander plaatje. Het was mooi om te zien hoe verliefd ze zijn en bovenal hoeveel plezier ze samen hadden.

Na de ceremonie ging het lesbische stel met hun gasten aan boord van een boot, die voor Goudestein aangemeerd lag. Op deze boot gingen ze de taart aansnijden en champagne drinken met hun familie en vrienden. De rivier de Vecht loopt helemaal door naar Amsterdam, waar het bruidspaar vandaan kwam. Tijdens deze boottocht over de Vecht, konden ze hun pas gesloten huwelijk vieren onder het genot van een hapje en een drankje!Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring