Mooi bruidsboeket
detrouwfotos.nl

Mooi bruidsboeket

Een bruidsboeket is een eeuwenoude traditie die symbool staat voor geluk en vruchtbaarheid. En met het gooien van het bruidsboeket geef je aan dat geluk te delen met anderen. Tegenwoordig is een bruidsboeket een belangrijk accessoire dat onderdeel uitmaakt van je trouwkleding en de styling van jullie trouwdag.

Betekenis bloemen bruidsboeket

Om je bruidsboeket een speciale betekenis te geven, zou je kunnen overwegen om er bloemen in te verwerken die voor jou of jullie belangrijk zijn. Of die je doen herinneren aan een bijzonder moment in jullie relatie.

De verschillende soorten bloemen staan symbool voor verschillende dingen in het leven. Iedereen weet dat rode rozen staan voor liefde en passie. Maar zo staan b.v. fresia’s of witte rozen symbool voor onschuld en gele rozen staan symbool voor vriendschap. Een goede bloemist is uiteraard op de hoogte van deze symboliek en kan jullie adviseren in de keuze van de juiste bloemen.

Bloemen decoratie trouwdag

Uiteraard wil je ook dat de bloemen passen bij de thema kleuren van jullie trouwdag, zodat alles een mooi geheel wordt. Want de rest van jullie bloemen decoratie wordt afgestemd op je trouwboeket. Dus ook de corsages voor de gasten of de bloemen decoratie tijdens de ceremonie. Stel dat jullie bloemen hebben om jullie trouwzaal of buitenlocatie aan te kleden, bespreek dan met je bloemist of die bloemen makkelijk te verplaatsen zijn zodat jullie ze ook kunnen gebruiken bij de receptie en het diner. Wat bijvoorbeeld heel mooi is; grote bloemstukken op een zuil tijdens de ceremonie. Zie hier een voorbeeld:

Mooie boeketten als aankleding ceremonieOf stoelvaasjes met een paar bloemen erin, die tijdens de ceremonie als decoratie dienen en die tijdens de receptie en het diner op tafel staan:

Bloemdecoratie tijdens ceremonieBloemdecoratie tijdens trouwdiner

Genoeg om voor jullie trouwdag over na te denken dus!

En als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat al deze details ook mooi worden vastgelegd voor later!


Keywords: bruidsboeket (15), Details (66), trouwringen (9).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring