Romantische Trouwfoto's Heemskerk
detrouwfotos.nl

Romantische Trouwfoto's Heemskerk

Op jullie trouwdag plannen we meestal ergens tussen de drie kwartier en anderhalf uur voor een fotoshoot van jullie samen. Als jullie op meer dan één locatie foto’s willen maken, dan hebben we uiteraard meer tijd nodig. En de reistijd komt daar nog bovenop.

Loveshoot

Ik heb ook gemerkt dat met de bruidsparen die vooraf een loveshoot hebben gedaan, we minder tijd nodig hebben voor de trouwreportage op de trouwdag zelf. De meesten mensen vinden het niet zo prettig om op de foto te gaan, daarom is een loveshoot een mooie manier om te wennen aan het samen gefotografeerd te worden. En als jullie dan het eindresultaat van de loveshoot gezien hebben, dan weten jullie dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de trouwreportage!

Trouwreportage

Bij de meeste foto’s die ik tijdens de trouwreportage maak, kijken jullie naar elkaar en niet in de lens. Ik wil heel graag de liefde tussen jullie vastleggen en die komt het meest naar voren als jullie naar elkaar kijken.

Als ik merk dat jullie meer beginnen te ontspannen, dan vraag ik op een gegeven moment wel een keer of jullie in de camera kijken. Dit was bij bovenstaande foto ook het geval. Je kan goed zien aan dit bruidspaar dat ze veel plezier hebben samen! En dat zijn de mooiste trouwfoto’s om terug te zien.


Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring