Romantische trouwfoto's tijdens trouwreportage
detrouwfotos.nl

Romantische trouwfoto's tijdens trouwreportage

Zowel tijdens het kennismakingsgesprek als op diverse momenten in de aanloop naar jullie bruiloft, nemen we samen jullie draaiboek door. Als trouwfotograaf heb ik inmiddels al veel huwelijken mogen meemaken en daardoor kan ik heel goed met jullie meedenken over wat haalbaar is qua planning.


Trouwreportage van jullie samen

Meestal plannen we ook tijd in voor een trouwreportage van jullie samen. In principe bepalen jullie zelf hoeveel tijd jullie hiervoor beschikbaar hebben. Het hangt ook af van de reistijd mochten jullie op verschillende locaties foto’s willen maken. Mijn ervaring is dat een uur ruim voldoende is om mooie foto’s van jullie kunnen te maken.

Dit kan ook korter, als jullie b.v. de hele trouwdag op dezelfde locatie verblijven. Zeker als daar een mooi park, bos of landgoed omheen ligt.


Loveshoot vooraf

De loveshoot vindt plaats vanaf een jaar tot een paar weken voor jullie trouwdatum. Deze loveshoot is bedoeld als “oefening” voor de trouwreportage van jullie samen. Jullie kunnen dan alvast wennen aan het op de foto gaan. Ik laat jullie dan ook kennismaken met Beloved, een techniek om jullie ongedwongen en ontspannen op de foto te krijgen. Want al is de locatie voor jullie trouwfoto’s nog zo prachtig, als jullie er gespannen op staan, zullen jullie de foto’s niet mooi vinden.

En als jullie geen loveshoot vooraf hebben, gebruik ik Beloved tijdens jullie trouwreportage.


Romantische trouwfoto’s

Tijdens de trouwreportage van jullie samen zorg ik dat veel verschillende soorten foto’s maak, met verschillende achtergronden. Close up foto’s van jullie, maar ook foto’s waar jullie helemaal op staan. Graag laat ik jullie op jullie trouwfoto’s terugzien waarom jullie verliefd op elkaar zijn geworden. Dat is het allermooiste, als de liefde tussen jullie van de foto’s af spat!


Als jullie meer informatie willen over wat ik voor jullie kan betekenen om een onvergetelijke herinnering aan jullie trouwdag te maken, neem dan contact met mij op!

contact button

Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring