Tips voor het uitzoeken van jullie bruidstaart
detrouwfotos.nl

Tips voor het uitzoeken van jullie bruidstaart

Een traditioneel moment op jullie trouwdag is het gezamenlijk aansnijden van jullie bruidstaart. Maar hoe maken jullie nu de juiste keuze qua bruidstaart? Ik heb een aantal tips voor jullie verzameld.

Bruidstaart tips

  1. De bruidstaart uitzoeken is een van de laatste dingen die jullie doen. Dus nadat jullie weten hoe de styling van jullie huwelijk eruit gaat zien. Want dan kunnen jullie de kleuren van de bruidstaart afstemmen op de thema kleuren van jullie bruiloft.
  2. Jullie gastenlijst dient definitief te zijn. Dit is belangrijk om te weten hoe groot jullie bruidstaart moet worden. Om een voorbeeld te geven, een bruidstaart die drie lagen bevat, daar kunnen ongeveer 50 tot 100 gasten een stuk van krijgen.
  3. Maak een afspraak met de bakker voor een proeverij. Dan hebben jullie de gelegenheid om verschillende soorten taarten te proeven en zo te bepalen wat jullie lekker vinden en goed bij jullie past.
  4. De prijs voor een bruidstaart wordt meestal berekend per punt. En hoe uitbundiger de taart versierd is, hoe hoger de prijs per punt. Dit komt door de arbeidskosten van het maken van bijvoorbeeld de suiker bloemen. Als jullie willen besparen op de kosten van de taart, dan nemen jullie geen eetbare decoratie of een bijzondere vorm van de taart. Een decoratie met fruit of echte bloemen van het seizoen staat ook heel feestelijk en is minder kostbaar.
  5. Als er veel kinderen op jullie huwelijk aanwezig zijn, overweeg dan om cup cakes in de stijl van de bruidstaart te laten maken. Extra feestelijk en voor (kleine) kinderen gemakkelijker om te eten.
  6. Natuurlijk mag een bruidstaart topper niet ontbreken op jullie taart. De mogelijkheden hiervoor zijn legio. Er zijn toppers met standaard teksten zoals Mr. & Mrs, maar je kan ook een topper laten maken met jullie eigen namen en trouwdatum. Heel traditioneel is een bruidspaartje bovenop de taart. Een homo bruidspaar dat ik mocht fotograferen, had een wel heel originele taart topper. Zij hadden hunzelf in trouwkleding laten 3D printen. Zie hieronder een foto van het eindresultaat. De gelijkenis was griezelig goed!

3D print bruidspaar als bruidstaarttopper

Keywords: Bruidstaart (39).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring