Trash the dress fotoshoot
detrouwfotos.nl

Trash the dress fotoshoot

Wat is er nu leuker dan je trouwjurk na je trouwdag nogmaals aan te doen? ;-)
En dit vervolgens te combineren met een fotoshoot, die “trash the dress” wordt genoemd. Het is een fenomeen dat uit Amerika naar ons land is overgewaaid.

Je kunt met je jurk in de modder springen, of samen de zee in gaan (alhoewel ik het zeewater hier in Nederland altijd erg koud vindt), maar wat ik als fotograaf het allerleukste vind, is als bruiden na de trouwdag met hun trouwjurk aan te paard gaan! Omdat ik zelf ook een fanatieke amazone ben, weet ik goed waar ik op moet letten om zowel paard als bruid zo mooi mogelijk op de foto te krijgen!Trash the dress te paard

Het is echter niet altijd even gemakkelijk, omdat paarden niet gewend zijn om met hun amazone met zo’n lange jurk op hun rug rond te lopen. Dus het is zeker niet met elk paard haalbaar, veiligheid gaat uiteraard voor alles. Je zou dit wel kunnen oefenen door bijvoorbeeld een dunne deken om je middel te binden die over zijn rug hangt achter het zadel en daarmee te gaan rijden.


Zie hier het resultaat van een trash the dress fotoshoot van twee verschillende bruiden die met hun “andere grote liefde” op de foto gingen na de trouwdag.

Bruid te paardBruid te paard bij ondergaande zon

Durf jij dit aan? Neem contact op als je ook graag een “trash the dress fotoshoot” te paard wilt!

contact button

Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring