Trouwen bij Chateau Marquette Heemskerk
detrouwfotos.nl

Trouwen bij Chateau Marquette Heemskerk

Chateau Marquette is DE trouwlocatie van Heemskerk en omgeving. Chateau Marquette is een prachtig kasteel met een lange oprijlaan, een slotgracht, een toegangspoort en een toren.
De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot het jaar 1225.

Het is heerlijk om jullie hele trouwdag op dezelfde locatie te kunnen vieren. Dat scheelt reistijd en geeft ook meer rust in het programma van jullie trouwdag. Voor jullie gasten is het ook veel prettiger om op dezelfde locatie te verblijven. Er is ook voldoende parkeerruimte bij het kasteel, een niet onbelangrijk, praktisch detail.

Hotel Marquette

Daarnaast is er op het landgoed ook een 4 sterren hotel, Hotel Marquette. Ideaal als jullie gasten hebben die van ver komen. Het hotel beschikt over 64 kamers en heeft uiteraard ook een bruidssuite!

Het Chateau heeft 10 verschillende, stijlvolle, zalen. Deze zalen bieden plaats aan 2 tot 250 gasten. Dus veel mogelijkheden om alle onderdelen van jullie trouwdag te vieren. Ook de tuin is prachtig, met eeuwenoude bomen en een prieel voor als jullie buiten willen trouwen.
Het landgoed biedt bovendien talrijke mooie foto locaties (zowel binnen als buiten), jullie hoeven dus niet ver weg voor een mooie trouwreportage van jullie samen.

Dit alles maakt Chateau Marquette tot een sprookjesachtige trouwlocatie!

Open Toptrouwlocatie Route

Willen jullie Chateau Marquette een keer uitgebreid bekijken? 5x per jaar doen ze mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Op deze open dag kunnen jullie zonder afspraak deze trouwlocatie bezoeken. Kijk voor meer informatie en de actuele data van deze route op: https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Ik ben zelf ook aanwezig tijdens deze open dagen, dus een laagdrempelige manier om even kennis te maken, jullie wensen m.b.t. de fotografie tijdens jullie huwelijk te bespreken en diverse trouw albums te bekijken.

Willen jullie niet wachten tot de volgende Open Toptrouwlocatie Route, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak bij jullie thuis!

contact button

Keywords: Ceremonie (81), trouwlocatie (42).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring