Trouwen op Zaanse Schans
detrouwfotos.nl

Trouwen op Zaanse Schans
Bruidspaar naar Zaanse Schans per boot

Trouwreportage Zaanse Schans

Dit bruidspaar trouwde eerst op het stadhuis van Zaandam, waarna we per boot over de Zaan vertrokken richting Zaanse Schans. Het was een zonnige dag in juni, ideaal voor een boottocht.

Maar uiteraard zijn er in de zomer ook heel veel toeristen die naar Zaanse Schans komen. Een flinke uitdaging om romantische foto's van dit prachtige bruidspaar te maken, zonder een groep Japanners in de achtergrond. Gelukkig kreeg ik hulp van de ouders van de bruid, die zorgden dat er een paar minuten geen toeristen de steiger opgelopen kwamen. Hierdoor kon ik een paar mooie foto's met de Zaan en een molen in de achtergrond maken.


Trouwfotos Molen Zaanse Schans


De Zaanse Schans heeft veel mooie plekken om trouwfoto's te maken, allemaal goed te belopen binnen een uur. Er is helaas maar 1 molen waar je bovenop mag, maar die ligt wat verder naar achteren op de Zaanse Schans. Met dit bruidspaar was er helaas niet genoeg tijd om dat te doen.

Ook voor de diverse groepsfoto's met de gasten van het bruidspaar, hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de fotogenieke molens in de achtergrond.

Na de trouwreportage ging het bruidspaar en hun gasten naar restaurant d'Swarte Walvis op de Zaanse Schans, om daar van een uitgebreid diner te genieten.


Gaan jullie trouwen in Zaandam of Zaanse Schans? Of vinden jullie het leuk om jullie trouwreportage op de Zaanse Schans te doen? En hebben jullie nog geen fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek te maken.

contact button

Keywords: journalistieke trouwfoto's (186), Trouwen op Zaanse Schans (54), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring