Trouwfoto met zonnebloemen
detrouwfotos.nl

Trouwfoto met zonnebloemen

Een veld met zonnebloemen, dat zie je helaas niet zoveel in midden Nederland. Dit bruidspaar trouwde eind augustus op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Een prachtige en veelzijdige trouwlocatie. Het bruidspaar wilde ook graag op het landgoed een trouwreportage van hun samen. Ik reed in mijn eigen auto achter het bruidspaar aan, die in een gerestaureerde Spyker uit 1907 zat, die door hun beste vriend werd bestuurd.

Het landgoed is erg groot en op een gegeven moment kwamen we dit prachtige veld met zonnebloemen tegen. Uiteraard gaf ik meteen een teken om te stoppen, want dit was een prachtige plek voor een aantal foto’s van het bruidspaar tussen de zonnebloemen.

Zo gezegd, zo gedaan, met onder andere bovenstaande foto als resultaat.

Huwelijksaanzoek in Schotland

Eenmaal terug op de openbare weg, wilden we allemaal weer in de auto stappen. Toen stopte er een auto met doedelzakspeler in Schotse kleding achter het stuur om aan ons de weg te vragen. Het bruidspaar keek verrast op. Want zij hadden namelijk “iets” met Schotland. Het jaar voorafgaand aan hun trouwdag, waren zij samen op vakantie in Schotland. In een klein typisch Schots dorpje, lieten zij een foto van hun samen maken in traditionele Schotse kleding. Wat de bruid echter niet wist, was dat de bruidegom precies op het moment van het maken van de foto, haar ten huwelijk wilde vragen. De verrassing was dan ook groot toen hij op één knie ging om haar te vragen zijn vrouw te worden. Deze foto kwam uiteindelijk ook op de trouwkaart van het bruidspaar te staan.

Maar waar kwam nu ineens deze in Schotse kledij gestoken doedelzakspeler vandaan? Het was erg jammer dat deze man op het landgoed verdwaald was, want nu was er een verrassing verpest. Want wat bleek het geval te zijn? De ouders van het bruidspaar hadden de doedelzakspeler gevraagd om voor de trouwzaal te gaan staan en daar doedelzak te spelen bij aankomst van alle gasten en natuurlijk het bruidspaar. Zij hadden het bruidspaar hierover niets verteld, ze wilden dat dit een leuke verrassing zou zijn!


Om een leuk foto moment van deze situatie te maken, is de man op ons verzoek uitgestapt en daar midden op de weg op zijn doedelzak gaan spelen. Speciaal voor het bruidspaar. Dit zijn twee foto’s van dat moment.

Landgoed Marienwaerdt bruidspaar met doedelzakspelerBruidspaar met doedelzakspeler

Daarna konden wij aan de man gaan uitleggen hoe bij de trouwzaal moest komen en zijn wij verder gegaan met de fotoshoot. Onder andere op de prachtige laan met oude walnotenbomen. Het landgoed is erg groot en heeft veel bijzondere plekken om mooie trouwfoto’s te maken!


Gaan jullie ook trouwen op Heerlijkheid Mariënwaerdt en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


contact button

Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring