detrouwfotos.nl

Portfolio Trouwfoto's

Een portfolio met trouwfoto's van verschillende huwelijken op diverse trouwlocaties zijn op deze pagina te bekijken. Ook kunnen jullie foto's zien van verschillende loveshoots.

Via deze verschillende bruiloften, kunnen jullie een goede indruk krijgen van mijn fotografie door de dag heen. Uiteraard staat er op deze website slechts een selectie van de foto's die ik gedurende de trouwdag gemaakt heb, anders worden het er veel te veel.

Per uur fotografie krijgen jullie namelijk ongeveer 50 foto's geleverd. Dit is mede afhankelijk van de reistijd tussen de verschillende locaties op de trouwdag zelf. Als jullie bruiloft de hele dag op dezelfde locatie is, gaat er uiteraard geen tijd verloren aan reizen en kan ik meer foto's maken. Maar het allerbelangrijkste is de kwaliteit van de foto's en niet de kwantiteit.

Korte trouwreportage

Het huwelijk op Zaanse Schans is een voorbeeld van een korte trouwreportage, van 2 uur. De overige huwelijken betroffen tussen de 4 en 8 uur.

Veel fotografen hanteren een minimum aantal uren, meestal van 6 uur, maar ook wel van 8 uur. Omdat ik iedereen een mooie trouwreportage gun, bied ik dus ook de mogelijkheid voor een korte reportage, ook in het hoogseizoen van mei tot en met september. Zo is het ook voor bruidsparen met een kleiner budget, mogelijk om mooie trouwfoto's te krijgen, gemaakt door een professionele trouwfotograaf met jarenlange ervaring.


+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring