Trouwfoto's op het strand
detrouwfotos.nl

Trouwfoto's op het strand

Veel bruidsparen dromen ervan, hun trouwfoto’s maken op het strand. En dat kan ook zeker heel mooi zijn, zoals op bovenstaande trouwfoto te zien is. Er zijn echter wel een aantal dingen om rekening mee te houden, mochten jullie op het strand jullie trouwreportage willen laten maken. Ik heb hieronder een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet.


Tips

  • Hou in het draaiboek van jullie huwelijk rekening met voldoende reistijd van en naar het strand. Zeker in de zomermaanden is het op vrijdag en zaterdag erg druk op de wegen naar het strand.
  • Controleer of er dichtbij de strandopgang voldoende parkeergelegenheid is, zodat jullie snel op het strand kunnen komen en niet onnodig veel tijd verliezen.
  • Aan het strand staat bijna altijd wind. Een bruidskapsel waarbij je als bruid je haren los hebt, verwaait heel snel. Ook kan het storend zijn op de foto’s als er steeds haar in je gezicht zit of net voor je ogen waait. Dus hou hier bij de keuze van je bruidskapsel rekening mee. Of misschien is er toevallig één van jullie dag gasten kapper of kapster. Zodat na de fotoshoot je kapsel nog even bijgewerkt kan worden.
  • Neem andere schoenen of teenslippers mee voor op het strand, zodat je trouwschoenen netjes en droog blijven. Ook loopt het makkelijker.
  • Hou er rekening mee dat op het strand bij veel zon, het licht erg fel kan zijn. Dus zonnebrillen meenemen, maar deze kunnen jullie uiteraard niet ophouden tijdens de shoot. Een goede fotograaf zal jullie tijdens de reportage trouwens nooit rechtstreeks in de zon laten kijken.
  • Zorg dat jullie een strandlaken mee hebben, zodat als jullie op het strand gaan zitten voor een aantal foto’s, jullie kleding niet onder het zand komt te zitten.
  • Als de planning het toelaat, is het super gaaf om een fotoshoot op het strand te doen bij ondergaande zon. Bij zonsopkomst kan uiteraard ook, maar dat is praktisch gezien niet haalbaar vanwege alle voorbereidingen en het vroege tijdstip van de zonsopkomst in de zomer.
  • Zorg voor een back up locatie. In het bos kan je bij lichte regen nog steeds prima foto’s maken, omdat je beschut bent door de bomen. Op het strand foto’s maken kan echt alleen bij droog weer.

Loveshoot Castricum aan Zee

Omdat foto’s maken op het strand om diverse redenen op jullie trouwdag niet altijd haalbaar is, bied ik de mogelijkheid voor een loveshoot op het strand. We gaan dan b.v. eerst even de duinen in bij Castricum en vervolgens doen we de tweede helft van de fotoshoot op het strand van Castricum.

Klik hier voor foto’s die ik gemaakt heb van diverse bruidsparen tijdens hun loveshoot. De strandfoto’s zijn allemaal in Castricum aan Zee.


Bruiloft fotograaf

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruiloft fotograaf? Ik hoor graag hoe jullie trouwdag eruit gaat zien en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de bruidsfotografie. Vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vergeet niet jullie trouwdatum aan te geven, zodat ik direct aan kan geven of ik nog beschikbaar ben. Ik hoor graag van jullie!

contact button


Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring