detrouwfotos.nl
Bruidegom strikt stropdas in hotelkamer Chateau Marquette
Bruidegom samen met vader
Vader bruidegom maakt manchetknopen vast
Detail foto van manchetknopen bruidegom

Chateau Marquette Heemskerk

In het stijlvolle Chateau Marquette vierde dit bruidspaar hun hele trouwdag. Zij hadden gekozen voor een avond ceremonie, dat is weer eens wat anders! De bruidegom ging in de loop van de middag zijn trouwkostuum aantrekken in het hotel op het landgoed, waarbij hij hulp kreeg van zijn vader. De bruid was ondertussen samen met haar moeder en schoonmoeder in de poederruimte van het chateau, waar de bruid prachtig werd opgemaakt door de visagiste. Daarna gingen we naar een van de zalen op de eerste verdieping, waar de jurk van de bruid al klaar hing. Het was heel fijn om het aantrekken van de jurk in zo’n mooie ruimte te kunnen doen, met prachtig licht.

De finishing touch was de prachtige, lange sluier van de bruid. Die maakte het plaatje compleet. Ook de vader van de bruid was erg onder de indruk, toen hij zijn dochter in trouwjurk zag.

Daarna kwam het moment waarop ze elkaar voor het eerst zouden zien. De bruidegom stond onderaan de trap op zijn bruid te wachten. Als een prinses kwam ze naar beneden, met de lange sluier achter haar aan. Wat was hij blij verrast toen hij haar zag!

In de lobby van het chateau, stond de rest van de directe familie op het bruidspaar te wachten om een eerste glimps van hun op te vangen.
Vervolgens ben ik het met bruidspaar in de directe omgeving van chateau foto’s gaan maken. Daar zijn mooie en rustige plekken genoeg!

Bij terugkomst hebben we in de tuin van het Chateau de groepsfoto’s gedaan van het hele gezelschap en in kleinere groepen. Zo langzaamaan kwamen de overige gasten aan bij het chateau.

Er zouden in totaal 130 gasten getuige zijn van de huwelijksvoltrekking. In de spiegelzaal van Chateau Marquette werden alle gasten verwelkomd door een zangeres en een pianist, die ook tijdens de ceremonie de muzikale begeleiding verzorgden. Dit bruidspaar had wel een heel bijzondere BABS, de zwager van de bruid. Hij was speciaal voor 1 dag beëdigd, om dit huwelijk te kunnen voltrekken. En wat had hij een bijzondere ceremonie voorbereid. Ook de beide vaders stonden het bruidspaar te woord tijdens de ceremonie. Na het ja-woord kwam het kleine neefje van de bruid de ringen brengen. Nog een speciaal moment was het tekenen van de trouwakte, de opa’s en oma van het bruidspaar waren de getuigen.

Onder luid applaus verliet het bruidspaar de spiegelzaal, om zich klaar te maken voor de toost en het aansnijden van de bruidstaart in de kasteel lobby. Dat was het laatste officiële moment van de trouwdag, daarna kon het feest losbarsten!

Trouwreportage bij Chateau Marquette

Vinden jullie het leuk om ter inspiratie nog een trouwreportage te bekijken die ik heb gemaakt bij Chateau Marquette, klik dan op deze thumbnail:

trouwfotos door trouwfotograaf heemskerk marquette

Trouwen in Heemskerk

Gaan jullie ook trouwen bij Chateau Marquette en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring