detrouwfotos.nl
trouwfotos beverwijk
trouwfotograaf beverwijk
beverwijk trouwfotos
beverwijk huwelijk buiten

De Smaeckkamer in Beverwijk

De Smaeckkamer in Beverwijk was de trouwlocatie waar dit bruidspaar elkaar het ja-woord gaf, in het bijzijn van hun 3 kinderen. Ze zijn al 22 jaar samen. De voorbereidingen begonnen 's ochtends bij hun thuis in Beverwijk. Hoe bijzonder is het als je eigen dochter je in je bruidsjurk kan helpen? Ook beide zoons zagen er tip top uit, in een vergelijkbaar pak als hun vader.

Alle daggasten kwamen naar het huis van het bruidspaar, zodat het daar een drukte van belang was. Ondertussen wachtte de bruid boven in de kamer van haar dochter, op het moment dat ze naar beneden zou lopen en haar bruidegom zou zien. Alle daggasten waren hier getuige van en dat gaf een mooi moment. Omdat alle gasten al begonnen te juichen toen de bruid achter haar bruidegom verscheen. Omdat de bruidegom met zijn rug naar de deur stond, kon hij haar nog niet zien, maar de gasten wel.

Na dit moment hebben we nog wat foto's gemaakt achter hun huis. Alle gasten vertrokken inmiddels naar de trouwlocatie, De Smaeckkamer in Beverwijk.
Omdat het prachtig weer was, kon de ceremonie buiten in de tuin plaats vinden. Een hele mooie plek, met een stuk bos ernaast.

De bruid kwam aan de arm van haar zoon naar haar bruidegom toegelopen, begeleid door prachtige muziek. Na het ja-woord was er nog een moment ingelast om ballonnen op te laten, ter nagedachtenis aan de dierbaren van het bruidspaar, die helaas er niet meer bij konden zijn. Hun dochter kwam de ringen brengen. Na het wisselen van de ringen, kregen alledrie de kinderen ook een mooi cadeau als aandenken aan deze bijzondere dag.
Na de ceremonie werd het glas geheven op het bruidspaar en werd de taart aangesneden.

Uiteraard is daarna het hele gezelschap op de foto gegaan, gevolgd door een reportage van het bruidspaar samen in het naastgelegen bos. In de avond heeft het bruidspaar nog genoten van een heerlijk diner, afgesloten met een feest, ook bij de Smaeckkamer in Beverwijk! Ik wens ze nog heel veel mooie jaren samen!

Fotograaf voor jullie bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring