detrouwfotos.nl
trouwen stadhuis haarlem
trouwzaal stadhuis haarlem
ringen wisselen stadhuis haarlem
kleine trouwzaal stadhuis haarlem

Stadhuis Haarlem en Hippie Fish Zandvoort

Op het stadhuis van Haarlem is waar het fotograferen van deze trouwdag in april begon. Dit spontane en vrolijke bruidspaar arriveerde met hun schattige bruidsmeisje in een witte kever cabriolet. Na een korte ceremonie vertrokken alle gasten rechtstreeks naar Zandvoort aan Zee, naar strandtent Hippie Fish.

Wij gingen eerst nog een aantal foto's maken in Overveen. Helaas begon het al snel te regenen, waardoor de fotoshoot wat korter was dan gepland. Eenmaal bij het strand aangekomen, bleek het behoorlijk hard te waaien, waardoor het niet te doen was om foto's op het strand te maken. Gelukkig was er erg veel licht in de strandtent, dus hebben we daar ook nog een aantal foto's van hun samen kunnen maken.

De stemming zat er bij alle familie en vrienden goed in, waardoor er veel gelachen werd. Er waren leuke speeches en een gezellige borrel.

Rond etenstijd stond er een uitgebreid buffet klaar en werden de warme gerechten bereid via "live cooking". Na het diner was het tijd om de taart aan te snijden! Niet veel later kwamen de avondgasten binnen voor de receptie en heeft het bruidspaar een hele leuke en gezellige avond gehad!

Ondanks het tegenvallende weer, was het een hele mooie dag en ik wens ze een gezond en gelukkig leven samen!

Fotograaf voor jullie bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.


+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring