detrouwfotos.nl
love shoot castricum aan zee
love shoot duinen bij castricum
Loveshoot winter duinen Castricum
Verloofd stel in duinen Castricum tijdens loveshoot

Loveshoot

Loveshoot: op deze pagina zien jullie foto’s van verschillende aanstaande bruidsparen tijdens deze fotoshoot. We plannen de loveshoot een aantal weken tot maanden voor de trouwdatum. In overleg wordt een locatie gekozen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, b.v. bij een kasteel, een landgoed, bos, strand en duinen.
De bedoeling is om elkaar alvast beter te leren kennen en om te wennen aan het “op de foto gaan”. Mijn ervaring is dat bruidsparen na deze fotoshoot geen zorgen meer hebben over de trouwreportage. Het tarief voor de loveshoot is € 200,-. Dit is inclusief de bestanden, zodat deze gebruikt kunnen worden voor b.v. een save-the-date kaart, de uitnodiging of ander drukwerk. Maar ook leuk om thuis als vergroting aan de muur te hangen natuurlijk!

Gaan jullie (nog) niet trouwen of zijn jullie al getrouwd? Een loveshoot is ook los te boeken!

Ongedwongen en spontane foto's

Tijdens de loveshoot kies ik met oog voor de omgeving, het licht en de achtergrond, een plek uit waar ik jullie ga fotograferen. Dan geef ik indien nodig advies over hoe jullie het beste kunnen gaan staan, zitten of lopen. Vervolgens krijgen jullie van mij een opdracht in de vorm van een vraag-antwoord "spelletje". Dit kan gaan over grappige dingen, maar ook meer serieuze onderwerpen. Doordat jullie via de opdracht met elkaar in gesprek gaan, hebben jullie niet meer in de gaten dat ik er sta met mijn camera om foto's te maken. Hierdoor ben ik staat om ongedwongen en spontane foto's van jullie te maken. En dat zijn altijd de mooiste foto's!

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring