detrouwfotos.nl
huwelijk purmerend trouwfotograaf
bruiloft purmerend trouwfotograaf
bruidsfotografie purmerend
purmerend bruidsfotografie trouwfotos

Villa Clementine Purmerend

Villa Clementine Purmerend, een prachtige trouwlocatie in het centrum. Het bruidspaar woont zelf ook in Purmerend en dus bereidde de bruid zich voor op hun trouwdag in het huis waar zij wonen, samen met hun dochtertje. Haar moeder en vriendinnen waren van de partij om haar in haar trouwjurk te helpen. Daarna werd in spanning gewacht op de komst van de bruidegom met dochter. Wat niemand behalve de bruid wist, met wat voor vervoer hij zou komen. De verrassing was dan ook groot, toen ze in een trouwkoets getrokken door twee Friezen aan kwamen.
Vervolgens vertrokken we met de koets naar het centrum van Purmerend, om daar op diverse plekken mooie foto's van het bruidspaar te maken.
Ondertussen hadden alle gasten zich verzameld op de trouwlocatie, Villa Clementine Purmerend. Onder luid applaus werd het bruidspaar verwelkomd in de tuin van Villa Clementine. De ceremonie vond binnen plaats, in de prachtige klassieke trouwzaal.

Na de ceremonie was de toast op het bruidspaar en het aansnijden van de prachtige bruidstaart in het prieel. Omdat het goed weer was, kon de receptie in de tuin van Villa Clementine plaats vinden. De dag werd afgesloten met een diner, gevolgd door een gezellig feest met DJ. Het bruidspaar heeft volop genoten van "hun" dag en halen nu mooie herinneringen op met hun prachtige trouwalbum.


Trouwen in Purmerend

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring