detrouwfotos.nl
Zaanse schans voorbereidingen huwelijk
Zaanse schans first look huwelijk
Zaanse Schans trouwfoto huwelijk
Zaanse schans huwelijk

Zaanse Schans

Trouwen op de Zaanse Schans: dit prachtige bruidspaar uit Zaandam had ervoor gekozen om hun bruiloft te vieren op de typisch Hollandse plek de Zaanse Schans. De bruid verbleef in de B&B Heerlijck Slapen op de Zaanse Schans. Hier heeft zij zich voorbereid op de komst van haar Engelse bruidegom. In een prachtige trouwjurk aan de arm van haar vader, liep zij naar haar toekomstige echtgenoot die buiten voor De Hoop op d'Swarte Walvis al op haar stond te wachten.

Ondanks dat het november was, hadden we prachtig weer en konden we de trouwreportage van hun samen buiten doen. Op korte loop afstand van elkaar bevinden zich diverse mooie plekken om foto's te maken. En uiteraard had het bruidspaar veel bekijks van de toeristen!
Daarna vond de huwelijksvoltrekking plaats in de Commandeurskamer van het restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis op de Zaanse Schans. Het was een liefdevolle ceremonie, waarin het bruidspaar ook elkaar toesprak. Dit gaf de ceremonie een heel persoonlijk tintje.
Na afloop van de ceremonie ging het gezelschap gezellig borrelen in de bar. Daarna had het hele gezelschap een diner in een aparte zaal, die erg mooi aangekleed was.

Ik wens het kersverse bruidspaar heel veel geluk samen!


Trouwlocatie: Restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis, Zaandam

Trouwjurk en trouwringen: Het Zaanse Bruidshuis, Zaandam

Trouwambtenaar: Trouw Uniek met Monique

Bruidsboeket en bloem decoratie: Bloementuin aan de Zaan


Gaan jullie trouwen op Zaanse Schans?

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak bij jullie thuis om vrijblijvend kennis te maken.

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring