Trouwkoets als vervoer op jullie trouwdag
detrouwfotos.nl

Trouwkoets als vervoer op jullie trouwdag

Als je van paarden houdt is er niets romantischer dan op je trouwdag je te laten vervoeren in stijlvolle koets met paarden ervoor. Uiteraard kunnen jullie dan geen hele grote afstanden overbruggen vanaf de locatie waar jullie je aankleden en elkaar voor het eerst zien naar de trouwlocatie. Maar alles redelijk dicht bij elkaar ligt, is het een prachtig, klassiek vervoermiddel.


Keuze uit verschillend koetsen

Bij de meeste stalhouderijen kunnen jullie een keuze maken uit verschillende koetsen. Vraag na of het mogelijk is om afhankelijk van het weer, jullie definitieve keuze in de dagen voorafgaand aan jullie huwelijk te maken. Want een open trouwkoets is prachtig bij zonnig weer, maar met veel regen is dat niet te doen.

Grand entree

Als jullie je in een trouwkoets laten vervoeren naar jullie trouwlocatie, is het een idee om dit een verrassing te laten zijn voor jullie familie en vrienden. Zodat jullie een verrassende, grand entree maken bij aankomst bij de trouwlocatie.

trouwen bij hotel de sniep


Als het lukt om dit in de planning in te passen, is het de moeite waard om tijdens de reportage van jullie samen, ook wat tijd in te ruimen voor foto’s met de koets en paard(en).

Zoals we op bovenstaande foto gedaan hebben. Deze foto is genomen midden in het centrum van Purmerend, maar geeft een sfeer die past bij de tijd dat er nog veel gebruik werd gemaakt van vervoer met paard en wagen.

Omdat ik zelf al mijn hele leven paardrijd, weet ik heel goed hoe ik jullie samen met de paarden goed op de foto kan krijgen. Een fotograaf die geen ervaring heeft met paarden, zal niet goed weten waar hij/zij op moet letten.

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf met verstand van paarden? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!


contact button

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring