Trouwreportage Amsterdam Herengracht
detrouwfotos.nl

Trouwreportage Amsterdam Herengracht

Omdat dit bruidspaar al jaren in Amsterdam woont, wilden ze niets liever dan ook tijdens hun bruiloft een aantal trouwfoto’s maken op de grachten in Amsterdam.

Het was een prachtige, zonnige dag en om niet alleen in de drukte tussen alle toeristen foto’s te maken, zijn we eerst ook nog naar Park Frankendael gegaan voor een korte fotoshoot.

Daarna zijn naar de Herengracht gereden en hebben we deze foto gemaakt op de brug. Je ziet de Hermitage nog in de achtergrond. Het is echt een typisch Amsterdams plaatje geworden, met was extra drama vanwege de prachtige wolkenlucht.

Het bruidspaar had uiteraard veel bekijks toen we over de Herengracht liepen en daar op verschillende plekken foto’s hebben gemaakt. De felicitaties vlogen hun in verschillende talen om de oren!

Tassenmuseum Hendrikje

Ze zouden gaan trouwen bij het tassenmuseum Hendrikje op de Herengracht, een typisch Amsterdams grachtenpand, wat in de 17e eeuw een burgemeesterswoning is geweest. Het pand is prachtig gerestaureerd en helemaal in de stijl van de Gouden Eeuw. Het maakt nu deel uit van het UNESCO werelderfgoed grachtengordel.

Erg origineel dat een zaal in dit museum gebruikt kan worden voor de voltrekking van een huwelijk. Na afloop van de ceremonie kon er in de naastgelegen ruimte de bruidstaart aangesneden worden en toastte het bruidspaar op het begin van hun huwelijk!


Keywords: trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring