Trouwreportage buiten in Maxima Park Utrecht
detrouwfotos.nl

Trouwreportage buiten in Maxima Park Utrecht

Waar willen jullie graag de trouwreportage van jullie samen laten maken, vroeg ik dit bruidspaar tijdens ons kennismakingsgesprek bij hun thuis. De keuze lag voor de hand, dicht bij het huis van het bruidspaar, het Maxima Park in Utrecht.

Het Maxima Park is enorm groot en het is verstandig om vooraf te kiezen in welk deel de trouwfoto’s gemaakt gaan worden. Want in het park zelf is er geen gelegenheid tot parkeren. We hadden ervoor gekozen om rondom Parkrestaurant Anafora de foto’s te gaan maken. Nog steeds eerst wel een stuk lopen vanaf het parkeerterrein, maar daarna genoeg mooie plekken om foto’s te maken.

Het was een bewolkte dag en dan heb ik graag zo min mogelijk van de grijze, grauwe lucht in beeld. Een stuk achter deze brug, staan hoge wilgenbomen, die voor een prachtige groene achtergrond zorgen. Vlak achter deze brug ligt de Japanse tuin, waar in het voorjaar de rododendrons volop in bloei zijn. Daar konden we in dit geval helaas geen gebruik van maken, want deze bruiloft was in september.


Picknick in het Maxima Park

Omdat we rond lunchtijd foto’s gingen maken, was er door de moeder van de bruid een picknickmand klaargemaakt. Deze was gevuld met lekkere verse broodjes en een drankje. Voor de hoge wilgenbomen is een groot grasveld. Dus daar heeft het bruidspaar in trouwkleding op hun trouwdag, samen zitten picknicken. Het was voor het bruidspaar even een rustig moment met z’n tweeën, voordat we naar Kasteel Woerden zouden vertrekken voor de voltrekking van hun huwelijk.

Willen jullie ook graag een trouwreportage in het Maxima Park? Ik heb zelf jaren in Vleuten gewoond, dus ben goed bekend in het park. Als jullie vrijblijvend willen kennismaken, neem dan contact op voor het maken van een afspraak!


contact button

Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring