Trouwreportage in centrum Zaandam
detrouwfotos.nl

Trouwreportage in centrum Zaandam

Op een zonovergoten vrijdag in juni, trouwde dit bruidspaar op het stadhuis van Zaandam. Het deel van het centrum waar het stadhuis staat, is nog vrij nieuw. Maar het leuke is dat de meeste panden wel in de traditionele Zaanse stijl gebouwd zijn.

Dit bruidspaar komt oorspronkelijk niet uit de regio Zaanstad, maar sinds ze hier samenwonen, zijn ze dol op deze stad. De familie van de bruidegom komt niet uit Nederland, dus voor hun was het ook een hele ervaring.
Na de trouwceremonie, zouden we gaan varen met een boot over de rivier de Zaan, richting Zaanse Schans. Op de Zaanse Schans zouden ze de rest van hun bruiloft gaan vieren. Dit was voor hen een thuiswedstrijd, aangezien ze op loopafstand van de Zaanse Schans wonen.

Trouwfoto’s Zaandam

Het eerste deel van de trouwreportage van hun samen, wilden ze graag doen al lopend van het stadhuis naar de Zaan, aan de andere kant van het centrum. Uiteraard liepen alle gasten ook mee richting de boot. Dus er was veel bekijks voor het bruidspaar.

Hoewel ze vrij verlegen zijn, liepen ze stralend en vol zelfvertrouwen door het centrum, genietend van alle aandacht en felicitaties.

Het leverde vele typisch Hollandse plaatjes op, zoals deze foto die vlakbij het stadhuis is gemaakt.


Keywords: journalistieke trouwfoto's (186), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring