Trouwreportage van jullie samen
detrouwfotos.nl

Trouwreportage van jullie samen

Tegenwoordig zijn journalistieke trouwfoto’s erg populair. Fotografen die op een puur journalistieke manier werken, zullen de hele trouwdag alles fotograferen zoals de dingen gebeuren. Zij zijn volledig op de achtergrond aanwezig. Dit betekent ook, dat ze in veel gevallen ook geen trouwreportage van jullie samen maken. Omdat dit volgens hun geposeerde foto’s zijn en dat past niet in de filosofie van een puur journalistieke fotograaf.


Romantische trouwfoto’s

Als trouwfotograaf werk ik niet alleen journalistiek. Natuurlijk heb ik tijdens jullie trouwdag veel oog voor alle momenten, of deze nu grappig, vrolijk, verdrietig of emotioneel zijn.

Maar ik wil ook heel graag een aantal foto’s van jullie samen maken. Want dit soort romantische trouwfoto’s, zijn de foto’s die bij jullie thuis uitvergroot aan de muur komen te hangen. Mooi om steeds naar terug te kijken en eraan herinnerd te worden dat jullie nu getrouwd zijn. Jullie krijgen van mij al jullie trouwfoto’s als digitaal bestand in hoge kwaliteit, zodat jullie ook zelf kunnen bepalen waar jullie een vergroting of wanddecoratie laten maken. Uiteraard heb ik wel tips voor jullie waar jullie mooie wanddecoratie van jullie trouwfoto’s kunnen laten maken!


Beloved

In de gesprekken voorafgaand aan jullie huwelijk, bepalen we samen waar we de trouwreportage van jullie samen gaan maken. En hoeveel tijd we hiervoor uittrekken.

In de gesprekken voorafgaand aan jullie huwelijk, bepalen we samen waar we de trouwreportage van jullie samen gaan maken. En hoeveel tijd we hiervoor uittrekken.

Zoals al meerdere keren uitgelegd op mijn website, maak ik gebruik van de technieken van Beloved om jullie ongedwongen en ontspannen op de foto te krijgen. Dit houdt heel in het kort in dat ik jullie tijdens de fotoshoot een aantal “vraag en antwoord” opdrachten geef, waardoor jullie met elkaar in gesprek raken en ik ondertussen foto’s van jullie kan maken.

Het allerbelangrijkste van deze foto’s vind ik dat de liefde tussen jullie goed zichtbaar is op deze hele bijzondere dag in jullie gezamenlijke leven!


Voor meer informatie over mijn werkwijze, klik hier om verder te lezen.


Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring