Volkswagen busje als Trouwvervoer
detrouwfotos.nl

Volkswagen busje als Trouwvervoer

Met een Volkswagen busje als jullie trouwauto trekken jullie gegarandeerd veel bekijks onderweg naar en bij aankomst op jullie trouwlocatie!

Al meerdere bruidsparen die ik gefotografeerd heb op hun trouwdag, kozen voor dit unieke vervoermiddel. Op verschillende plekken in Nederland kun je een Volkswagen busje huren. Extra leuk is het als jullie zelf in het busje mogen rijden of dat een familielid of vriend jullie rijdt. Ook is het met je trouwjurk erg praktisch om in een busje te zitten. Het is makkelijker in- en uitstappen. Daarnaast kunnen jullie ook makkelijk de bruidskinderen meenemen. En wat dacht je van alle spullen die je mee wilt nemen voor jullie trouwdag, genoeg ruimte in de bus!

Ook bij regenachtig weer hoeven jullie je geen zorgen te maken, jullie zitten lekker droog en door de vele ramen kunnen jullie toch van het uitzicht genieten.

Volkswagen busje huren

Deze Volkswagen busjes zijn vaak mooi gerestaureerd en beschikbaar in veel verschillende kleuren, zodat je een busje kunt kiezen die bij het kleuren thema van jullie dag past.

Dit zijn twee verhuurbedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het verhuren van Volkswagen busjes:

https://www.devolkswagenbus.nl/volkswagenbus-huren-als-trouwvervoer

http://www.trouwbusje.nl/index.html

Camper en Photobooth

Het eerst genoemde verhuurbedrijf heeft ook camper uitvoeringen van de Volkswagen bus in hun collectie. Dan kunnen jullie de huwelijksnacht samen in het busje doorbrengen, dat is ook super origineel, knus en romantisch!

Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om overdag de bus als trouwvervoer te gebruiken en ’s avonds wordt deze omgebouwd tot photobooth. Zodat al jullie avondgasten op een ludieke manier op de foto gaan, inclusief props en gadgets.

Hieronder nog een aantal door mij gemaakte trouwfoto’s van bruidsparen met “hun” Volkswagen busje voor een dag….

Trouwauto Volkswagen busje in kleur taupe

Groen Volkswagen busje als trouwauto

Bruid stapt uit Volkswagen busje

Lichtblauw Volkswagen busje als trouwauto

Keywords: romantische trouwfoto's (135), trouwreportage (213), trouwvervoer (63).

+31 06 26 200 185, danielle.de.reeder@detrouwfotos.nl, Heemskerk, Noord-Holland

Privacyverklaring